AIR is het architectuurcentrum van Rotterdam. Het daagt uit tot het publieke en professionele gesprek over de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur van Rotterdam en zijn regio.

TV & You Tube

Het is onze uittdrukkelijke ambitie om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Dat kan met sociale media, of you tube. Onze samenwerking met TV Rijnmond en Museum Rotterdam heeft geresulteerd in een tiendelige televisieserie.

POSAD

AIR START UP is het podium voor jonge Rotterdamse bureaus om in een ontspannen sfeer hun werk en achterliggende drijfveren te presenteren. Uitwisseling van inspiratie en kennis met vakgenoten staat centraal.

Vanaf 2010 stonden ruim 35 bureaus op het podium van AIR START UP. En er zijn er nog zoveel meer. Naast gedrevenheid en passie voor hun vak geven de jonge bureaus blijk van een grote betrokkenheid met Rotterdam. Zij kiezen voor bijzondere werkplekken of hebben een eigen idee over waar de kansen liggen voor de stad. Als introductie op de avond wordt een korte bureaufilm getoond.

 

In dit filmpje is een introductie van POSAD te zien.

Share Share on twitter Share on Facebook Email

شارژ ایرانسل

خرید ادکلن

دانلود فیلم

خرید vpn