AIR daagt uit tot het publieke gesprek en debat over de ruimtelijke ontwikkeling van Rotterdam en zijn omgeving. Het organiseert activiteitenprogramma's en communiceert op zijn website over architectuurevenementen in de stad.

21 november 2014

Route 30KUUB stedelijke opgaves

STUDIO 1:1 en STROOP slaan de handen in één en laten je hun stedelijke opgaven ervaren in de nieuwe 30KUUB.
lees verder >>>

3 december 2014

YUP#4
Samen sterker!

Wat zijn de kansen en valkuilen bij het aangaan van een samenwerking? Tijdens YUP010 #4 bespreken we hoe je een samenwerking strategisch organiseert.
lees verder >>>

24 september 2014

YUP010 #3 Verkopen doe je zo!

Je hebt de opdracht niet gekregen, terwijl je zeker weet dat je met afstand de beste bent. Onterecht en onbegrijpelijk!! Maar wat kun je er aan doen?
lees verder >>>

6 oktober 2014

AIR StartUp
Late-Night

Wat kan digital-manufacturing voor Rotterdam architectuurstad betekenen? Dit keer een AIR StartUp met muziek, film, interviews en discussie!
lees verder >>>

16 juli 2014

input voor output ARCHIPRIX

5 multidisciplinaire teams buigen zich over de Archiprix-opgave voor ZOHO. Zij krijgen de kans hun voorstel tussentijds aan experts voor te leggen.
lees verder >>>

YUP010 #2 Verslag van de bijeenkomst

Op woensdag 14 mei vond het tweede YUP010 rondetafelgesprek plaats dat AIR organiseert ism BNA een verslag van de bijeenkomst is nu beschikbaar.
lees verder >>>

Call for projects
Recreatie Delftsevaart

ReCreatie Delftsevaart toont 10 ontwerpen van jonge architecten met uiteenlopende visies voor locaties op en rondom het water van de Delftsevaart.
lees verder >>>

4 april 2014

Opening
WEES GROEN

Zelfs het kleinste plukje groen blijkt een verkwikkende uitwerking te hebben op mensen. Kom je in april opladen in het groene oplaadpunt in 30KUUB!
lees verder >>>

14 mei 2014

YUP # 2 Prijsvragen en aanbestedingen

Heeft het zin om als startend bureau mee te doen aan een prijsvraag of aanbesteding? Hoe maak jij die keuze?
lees verder >>>

10 maart 2014

START UP: Tijd voor jouw verhaal!

Achter ieder verhaal schuilt een architect?! Hoe breed is het ondernemerschap van startende architecten en stedenbouwers in Rotterdam?
lees verder >>>

5 maart 2014

YUP #1: Strategisch positioneren

AIR programmeert ism BNA een serie ronde-tafel-gesprekken voor startende architectenbureaus: YUP Bouw aan je netwerk, deel kennis, leer ondernemen!
lees verder >>>

20 november 2013

Meet & Greet Ontwikkelaars

Je ideeën voor de stad voorleggen aan een ontwikkelaar? Het kan! Kom aan tafel en ga in gesprek met ontwikkelaars die werken aan de stad.
lees verder >>>

7 oktober 2013

Let's StartUp and Communicate!

Thema van deze AIR Startup is communicatie.
Nieuwe bureaus delen kennis en drijfveren en gaan in op de zin of onzin van strategisch communicer....
lees verder >>>

9 september 2013

Presenteren en positioneren

Andere tijden, nieuwe proposities. AIR biedt startende bureaus de kans hun ondernemerschap onder de loep te nemen en verder te professionaliseren.
lees verder >>>

28 juni 2013

Tentoonstelling
Tussen de coulissen

Vier Rotterdamse architectenbureaus creëren samen een maand lang ruimte in 30KUUB.
lees verder >>>

Maand van BIM

Voor onze BIM maand in oktober zijn wij op zoek naar een architect en/of stedenbouwer in Rotterdam, gespecialiseerd in BIM.
lees verder >>>

3 juni 2013

Duurzaam ontwerpen in de praktijk

AIR nodigt je uit voor een inspirerende ontdekkingsreis langs de verschillende technieken, materialen en aspecten van duurzaam ontwerpen.
lees verder >>>

24 april 2013

AIR Meet & Greet

AIR nodigt jonge bureaus uit aan tafel te gaan met Joost Schrijnen en Jan Geuskens om hun visie op de opgaven voor Rotterdam te delen.
lees verder >>>

18 februari 2013

AIR START UP

START UP nieuwe stijl. Vanavond gaan niet twee maar vier bureaus in de Dependance de dialoog aan over hun drijfveren, vak en ondernemerschap.
lees verder >>>

Ontwerp als aanbod

De tweede leerwerkdag stelt het ontwerpend denken en handelen centraal. Wat is je bijdrage in een proces van co-creatie?
lees verder >>>

Stedenbouw als veranderkracht

De leerwerkdagen Stedenbouw Veranderkracht geven nieuwe vaardigheden bij het ontwerpen aan de stad in een omgeving die beweeglijk en onzeker is.
lees verder >>>

FOAM architecten & KOOL

Het podium van deze AIR START UP is voor de startende Rotterdamse bureaus FOAM architecten en het collectief KOOL. Samen gaan zij onder leiding van A....
lees verder >>>

Panoptic en NOV'82 Architecten

Ook in 2012 is AIR START UP het Rotterdamse podium voor jonge talentvolle architectenbureaus. Dit keer is het de beurt aan Ebami Tom met zijn bureau ....
lees verder >>>

AIR Start up - de handtekeningen van Rotterdams architectuurtalent

De presentaties van de jonge Rotterdamse architectenbureaus zijn veelal gevuld met renderings en CAD-tekeningen. Het eigen handschrift blijft onzicht....
lees verder >>>

bureau M.E.S.T. & PEÑA architecture

Klik hier voor een impressie van de avond door Loes Goebertus (Studio Loes)  Herontwikkeling van leegstaande stadsgebieden vragen van architecte....
lees verder >>>

SUMoffice en bubble

SUMoffice en bubble gingen met Astrid Aarsen  (Architectuurzaken) in gesprek over wat schrijven en deelname aan het debat bijdragen aan het ontw....
lees verder >>>

Personal Architecture en LAP Landscape & Urban Design

De eerste AIR STARTUP dit najaar ging over de relatie met je opdrachtgever. Loes Goebertus schreef een impressie van de avond, klik hier voor de pdf.....
lees verder >>>

Transformers en JADE architecten

De architect opereert steeds vaker als duizendpoot en geeft zijn vak op verschillende manieren vorm. In de rol van onderzoeker, adviseur of als kenni....
lees verder >>>

Broos de Bruijn en Jager Janssen

Broos de Bruijn en Jager Janssen doen waar architecten eigenlijk voor opgeleid worden maar, zo lijkt het soms, nog zelden aan toekomen: bouwen. Deze ....
lees verder >>>

Nauta architecture & research en International Design

Het thema van deze Start up is Research and Design. Wat is het belang van onderzoek voor de ontwikkeling en positionering van jonge bureaus? En in ho....
lees verder >>>

پنل اس ام اس

دانلود فیلم

خرید vpn