AIR daagt uit tot het publieke gesprek en debat over de ruimtelijke ontwikkeling van Rotterdam en zijn omgeving. Het organiseert activiteitenprogramma's en communiceert op zijn website over architectuurevenementen in de stad.

Lezing, presentatie en debat

De ontwikkeling van de stad Rotterdam kan niet zonder verhalen en argumenten. In ons lezing- en debatprogramma gaan we op zoek naar de uiteenlopende verhalen in de stad, van ondernemers, van architecten en stedenbouwers en van bewoners. 

23 april 2013

Lancering Selectienet

Veel ontwerpopdrachten worden door selecties vergeven. Deze ontwerpen voor selecties worden maar zelden getoond en bijna nooit naast elkaar gelegd. Selectienet is een platform dat ontwerpen van selecties verzamelt en ze online tentoon stelt. Het wordt zo mogelijk om de verschillende ontwerpoplossingen te vergelijken en naar de condities te kijken waaronder deze ontwerpen zijn gemaakt.

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om ruim 25 opgaven met bijbehorende inzendingen te plaatsen.
Met oprichters, betrokken en de architectengemeenschap wordt in het Timmerhuis de website op feestelijke wijze gelanceerd.
Het initiatief wordt toegelicht door de oprichters en betrokkenen, en er wordt tevens een oproep gedaan aan de architectengemeenschap om vooral selecties in te blijven zenden.

Datum: dinsdag 23 april
Locatie: Timmerhuis, Meent 125
Tijd: 15.30 uur
Toegang: gratis

Share Share on twitter Share on Facebook Email

پنل اس ام اس

دانلود فیلم

خرید vpn