AIR daagt uit tot het publieke gesprek en debat over de ruimtelijke ontwikkeling van Rotterdam en zijn omgeving. Het organiseert activiteitenprogramma's en communiceert op zijn website over architectuurevenementen in de stad.

Excursie en bezoek

Rotterdam is een schatkamer, waarin architectuur in allerlei vormen en maten zijn bewaard gebleven. En waaraan nog steeds nieuwe elementen worden toegevoegd. Het ervaren van architectuur en de gebouwde omgeving blijft een feest. Het is om die reden dat AIR regelmatig bezoeken en excursies in zijn activiteitenprogramma opneemt.

 

Voor groepsexcursies en eventueel maatwerk verwijzen wij graag naar archiguides.nl

24 maart 2013

Plekken, plannen, plug!

De website plugrotterdam.nl toont een serie lege plekken, bijzondere plannen en gerealiseerde projecten die allemaal op een bijzondere wijze iets toevoegen aan de stad. Maar om ze echt te voelen moet je de stad in: ga mee op een tour langs een aantal van deze plekken. Deze zijn Mauritsplaats van Powerhouse Company, Prinsenhof van Stereo Architects, Prins Hendrikkade en Boomgaardhof van Architektenburo Kühne&Co.

 

De tour rijgt de diverse locaties van plugrotterdam.nl aaneen: architecten of initiatiefnemers presenteren op locatie de plannen waar ze aan werken, gerealiseerde projecten worden bezocht en besproken met bewoners, architecten en initiatiefnemers. Kijk vooruit naar wat er in een leeg gat zou kunnen- maar realiseer je ook eens hoe lastig het is te bedenken wat er vóór dat spannende gebouw eigenlijk voor gat was! Voor wie op zoek is naar de polsslag van het nieuwe hart van Rotterdam!

Datum: zondag 24 maart 2013
Locatie: start Archiguides, Schiekade 205
Aanvang: 14.00 uur, tot 16.00 uur

Toegang: gratis

Plekken, plannen, PLUG!

Operatie succesvol

information
[E]


Share Share on twitter Share on Facebook Email

پنل اس ام اس

دانلود فیلم

خرید vpn